Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο (ΦΩΤΟ)

 
Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 26/05/17 - 17:35

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει με φόντο την τροποκρατική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδημούλης.

εφημερίδα Αυγή

Ο πόλεμος που ξεκίνησε στα social media με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό να κατηγορούν την κυβέρνηση, και την να κατηγορεί τους δύο πολιτικούς για χυδαιότητα και λασπολογία, συνεχίζεται, αυτή τη φορά, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βασίλη Κικίλια.

Έντονα αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον νόμο Παρασκευόπουλου και τις χαριστικές του διατάξεις σε τρομοκράτες και ποινικούς, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά της αποκαλώντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ανεύθυνες και επικίνδυνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κικίλια είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες. Οι μπαγιάτικες αθλιότητες περί δήθεν σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης.

Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα. Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και εγγυάται την ασφάλειά τους»

Δείτε τι είχε προηγηθεί:

Λουκά Παπαδήμου

Το δήμοσίευμα αναφέρει: «Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασαν χτες οι ''Ευρωπαίοι δημοκράτες'' του Ποταμιού, που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του για να επιτεθούν στο ΣΥΡΙΖΑ»

Γρηγόρη Ψαριανού

Ενώ στο κείμενο της Αυγής γίνεται λόγος και για το μήνυμα στο twitter του :

«Τη σκυτάλη στη λασπολογία πήρε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γρ. Ψαριανός, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργού (!) τον πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο.»

Ενώ συνεχίζει αναφερόμενη στον «πόλεμο» που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα με τους ψεύτικους λογαριασμούς:

«Και όπως ήταν φυσικό τα ακροδεξιά τρολς και οι ψεύτικοι λογαριασμοί στο twitter έπιασαν το νήμα για να επιδοθούν σε ακραίο γκεμπελισμό σε βάρος της κυβέρνησης, τη στιγμή, μάλιστα, που ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.»

Σταύρος Θεοδωράκης

Στο δημοσίευμα της Αυγής απάντησε σήμερα ο και πάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: