Interpol: Η Ευρώπη κινδυνεύει με νέο λουτρό αίματος από 173 τζιχαντιστές!

 
Interpol: Η Ευρώπη κινδυνεύει με νέο λουτρό αίματος από 173 τζιχαντιστές!

Ενημερώθηκε: 22/07/17 - 17:57

Σε ένα εξαιρετικό κινδυνολογικό σενάριο η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσίευσε πως η Interpol έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει 173 μαχητές του ISIS που είναι έτοιμοι να πνίξουν την Ευρώπη στο αίμα!

τρομοκράτες

Ισλαμικού Κράτους

Οι του που φέρεται να έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για χτυπήματα εντός της Ευρώπης ακόμη δεν φαίνεται να έχουν περάσει τα σύνορα της «Γηραιάς Ηπείρου» με τις διεθνείς Αρχές να προετοιμάζονται κατάλληλα για να τους συλλάβουν.

υπόπτων

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, η Interpol έχει καταρτίσει λίστα με τα ονόματα των ύστερα από συνεργασία με τις ευρωπαϊκές Αρχές και έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες κι έγραφα που εντόπισαν σε κρησφύγετα της τρομοκρατικής οργάνωσης στις 27 Μαΐου.

ισλαμιστές

Όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, οι τρομοκράτες θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τις στρατιωτικές ήττες τους στη Μέση Ανατολή.

αμερικανικές Αρχές

FBI

Οι φαίνεται να συγκέντρωσαν αρχικά τις πληροφορίες που έφτασα στα χέρια του και έπειτα παραδόθηκαν στους αξιωματικούς της Interpol για να ενεργοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές σε όλο τον κόσμο.

κράτη

φωτογραφίες

Η Interpol φέρεται να ζήτησε από τα συνεργαζόμενα να μοιραστούν πληροφορίες, φωτογραφίες ή βιομετρικά δεδομένα των υπόπτων που εμφανίζονται στη λίστα. Η λίστα που έχει στα "χέρια" της η Interpol, αποκαλύπτει το πλήρες «βιογραφικό» των ισλαμιστών τρομοκρατών του ISIS καθώς περιλαμβάνει από την ημερομηνία γέννησης και τους γονείς τους όπως και πολλές τους από την δράση τους.

κινδύνου

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Ιντερπόλ κρούει τον κώδωνα του επισημαίνοντας πως, με βάση τις πληροφορίες που διαθέτει, οι ισλαμιστές τρομοκράτες "έχουν εκπαιδευτεί για να κατασκευάζουν και να τοποθετούν στρατηγικά εκρηκτικούς μηχανισμούς με στόχο να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς». Ενώ συμπληρώνει πως η Interpol όπως και οι ευρωπαϊκές αρχές θεωρούν ότι, "οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να ταξιδέψουν διεθνώς για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικό! Ακτιβιστές οδήγησαν σε αυτοκτονία 27χρονη blogger!

Η πόλη που απαγόρευσε τα selfie stick

Έριξαν πρόστιμο «μαμούθ» σε 5χρονη που μοίραζε λεμονάδα!