Το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας του Θάνου Μικρούτσικου

 
Το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας του Θάνου Μικρούτσικου

Ενημερώθηκε: 07/08/17 - 12:08

Την πιο δύσκολη και σημαντική μάχη της ζωής του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Θάνος Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με την Espresso ο μουσικοσυνθέτης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει με θάρρος και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια.

Όλα άρχισαν πριν από λίγους μήνες όταν και αποφάσισε να υποβληθεί σε μια εξέταση ρουτίνας προκειμένου να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του.

Ο γιατρός βλέποντας τα αποτελέσματα προβληματίστηκε και του συνέστησε να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης ο μουσικοσυνθέτης κλονίστηκε και αποφάσισε να τακτοποιήσει τις όποιες επαγγελματικές του εκκρεμότητες, προκειμένου να αφοσιωθεί στο πρόβλημα.

Η παραγωγός εταιρεία μάλιστα, η οποία είχε αναλάβει την περιοδεία της μουσικής παράστασης Σταυρός του Νότου, είχε εξεδώσει ανακοίνωση για την απουσία του, μιλώντας για έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μετέβη στο Λονδίνο για να παρευρεθεί στην αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας, αλλά και για να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα: «Ο Θάνος Μικρούτσικος ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση».

Μάλιστα η συγκεκριμένη ηθοποιός εξέφρασε τη στενοχώρια της για όσα συμβαίνουν και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια του συνθέτη, βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αλλά έχει επιλέξει να μην δώσει δημοσιότητα στο πρόβλημα.