Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 10 Αυγούστου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 10 Αυγούστου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 10/08/17 - 00:04



ΚΡΙΟΣ

Καλό είναι σήμερα να προσέξετε τα περισσότερο τα επαγγελματικά σας θέματα και να μπορέσετε να προγραμματιστείτε με μεγαλύτερη προσοχή ότι εκκρεμότητα. Το βράδυ μία ευχάριστη έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά σε προσωπικά θέματα. Πολύ πιθανόν, να μην μπορέσετε σήμερα να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Προσοχή σε ατυχήματα από απροσεξία, ή παρεξηγήσεις με φιλικά σας άτομα.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα νοιώσετε πεσμένη την ενέργεια σας και θα θελήσετε να ρίξετε λίγο τους τόνους από τις δραστηριότητες σας. Επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα σας απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Δεν θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε οικογενειακά προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Χαλαρώστε λίγο και φροντίστε να βρεθείτε με ήρεμη συντροφιά.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα κάποιο ενδιαφέρον. Μην πιέζετε όμως καταστάσεις που δεν προχωράνε. Αφήστε λίγο το χρόνο να σας δείξει που θα πρέπει να βρίσκεστε συναισθηματικά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αποδειχθούν αρκετά δύσκολοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τους κερδίσετε. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο με πολύ δική σας προσπάθεια.

ΖΥΓΌΣ

Μετά από μία δύσκολη μέρα με πολλές αλλαγές ιδίως στα οικογενειακά θέματα, από το απόγευμα και μετά θα ηρεμίσετε. Η προσωπική σας ζωή έχει να σας δώσει κάποια ετεροχρονισμένη ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρείτε τρόπο να αλλάξετε κάποια θέματα που σας κουράζουν και αφορούν νομικές εκκρεμότητες. Ένα καινούριο επαγγελματικό διάβημα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει και θα έχει κάτι να σας μάθει.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεφύγετε για λίγο από τις δυσκολίες που σας έχουν πιέσει. Η προσωπική σας ζωή θέλει την προσοχή σας και το ειλικρινή ενδιαφέρον σας. Μην μπλέκεστε σε καταστάσεις που θα σας εκθέσουν.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Σήμερα υπάρχει αρκετή τύχη σε ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και μία αποχώρηση ενός προσώπου, θα σας φέρει κάποια θετική σκέψη για το μέλλον. Θα απαλλαγείτε από βάρη που δεν τα θέλετε άλλο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από μία δύσκολη ψυχολογία που είχατε τις δύο τελευταίες μέρες, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για ένα σημαντικό σας θέμα. Προσοχή στην διατροφή και στις τοξικές συμπεριφορές από τους άλλους.

ΙΧΘΎΕΣ

Σήμερα θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που φοβόσασταν πιο πριν να τις σκεφτείτε. Βέβαια προσοχή στις σκέψεις που θα κάνετε σε στιγμές σύγχυσης. Η μέρα αυτή είναι καλή για να μπορέσετε να φροντίσετε ανθρώπους από το περιβάλλον σας.