Η γυναίκα «κόλαση» της Γαλλίας στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)

 
Η γυναίκα «κόλαση» της Γαλλίας στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 10/08/17 - 21:32

Η Nabilla Benattia είναι η γυναίκα πειρασμός της Γαλλίας που ξεπερνά σε δημοτικότητα μέχρι και τις αδελφές Καρντάσιαν, βρίσκεται τώρα στην Μύκονο.

μοντέλο

Η αραβικής καταγωγής οπτασία προσπάθησε να γίνει και το 2011 μπήκε σε ένα ριάλιτι και άφησε το στίγμα της.

Η ερωτική της ζωή αποτελεί, φυσικά, το αγαπημένο σήριαλ των Γάλλων, καθώς το 2015 επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του συντρόφου της Τομά Βεργκάρα.

Στην Ελβετία συνελήφθη γιατί συμμετείχε σε οργάνωση ληστών που πλαστογραφούσε επιταγές και έμεινε σε ελβετική φυλακή, το 2010.

Twitter

Ο λογαριασμός της Ναμπίλα στο έχει 1,1 ακολούθους ενώ στο Instagram πάνω από μισό εκατομμύριο φαν. Το τελευταίο της εύρημα είναι η σειρά ρούχων που λάνσαρε με τη μάρκα Blooshop. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναγνώρισε ότι είναι «πολύ γνωστή χωρίς σπουδαίο λόγο» αλλά εξήγησε ότι έγινε διάσημη γιατί κάνει τους ανθρώπους να γελάνε στο μάξιμουμ».

Η Ναμπίλα και ο Τόμας Βεργκάρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μύκονο. Επέστρεφαν από ένα γύρισμα στην Αυστραλία, αφού από Σεπτέμβριο το ζευγάρι θα παρουσιάζει ένα ριάλιτι με τίτλο «Οι απίστευτες περιπέτειες της Ναμπίλα και του Τόμας στην Αυστραλία».

Ναι, δεν χώρισαν μετά το περιστατικό με το μαχαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το καυτό μοντέλο που ομορφαίνει τις ελληνικές παραλίες (ΦΩΤΟ)

Ο Αρονόφσκι έστειλε στο νοσοκομείο την Τζένιφερ Λόρενς!

Η Μαρία Κορινθίου μας προκάλεσε εγκεφαλικά με το μπούστο της (ΦΩΤΟ)