Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 14/09/17 - 00:01



ΚΡΙΟΣ

Θα προσπαθήσετε να δείτε με ήρεμο τρόπο κάποια επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν περιμένατε. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η μέρα αυτή μπορεί να αποδειχθεί προάγγελος κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα έχουν μια πολύ καλή έκβαση. Προετοιμαστείτε για αλλαγές.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Το καλύτερο
σήμερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω ακόμα και για ένα επαγγελματικό διάβημα που μάλλον είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είναι και η τελευταία μέρα που θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν. Ίσως να πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Οι γονείς θα έχετε περισσότερη φροντίδα σήμερα για ένα σας παιδί, που ίσως να έχει να αντιμετωπίσει μία δυσκολία. Τα πράγματα θα αλλάξουν τις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια θα πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε αποφάσεις σήμερα, οι συνθήκες δεν θα σας ευνοήσουν αργότερα.

ΖΥΓΌΣ

Κάποια θέματα που περιμένατε να τακτοποιηθούν, σήμερα θα πάρετε τα πρώτα θετικά σημάδια για την ολοκλήρωση τους. Θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους, αλλά η απομόνωση για λίγες ώρες της μέρας θα σας κάνει καλό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές δυσχέρειες σήμερα, θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Μην χαλάσετε την ψυχολογία σας για κάτι που αύριο μπορεί να διορθωθεί με τους καλύτερους όρους. Θα υπάρξουν συζητήσεις που δεν θα σας ευνοήσουν.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Το τεταμένο κλήμα σήμερα λόγο δύσκολης όψης Κρόνου, Ηλίου, θα σας δημιουργήσει πολύ πιθανόν ένα δύσκολο επαγγελματικό κλήμα που θα σας κάνει να σκεφτείτε σίγουρα με συναίσθημα σε πρακτικά θέματα και αυτό θα είναι ένα σοβαρό λάθος.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει αρκετά την προσοχή σας, γιατί βρίσκεστε σε περίοδο που νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Οικονομικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Σήμερα αγνοήστε ένα επαγγελματικό θέμα που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

ΙΧΘΎΕΣ

Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν σας ταιριάζει. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, σε κάποιο επαγγελματικό θέμα.