Διαψεύδεται η πώληση της Μεγάλης Βρεταννίας - Προαναγγέλλει μηνύσεις η «Λάμψα ΑΕ»

Διαψεύδεται η πώληση της Μεγάλης Βρεταννίας - Προαναγγέλλει μηνύσεις η «Λάμψα ΑΕ»
Ενημερώθηκε: 22/09/20 - 12:46

Η Μεγάλη Βρεταννία δεν πωλείται ούτε σε Άραβες ούτε σε άλλης προέλευσης επενδυτές, ξεκαθαρίζει με σημερινή της ανακοίνωση η «εταιρεία ελληνικών ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ», διαψεύδοντας διαρροές των τελευταίων ημερών και προαναγγέλλοντας την άσκηση κάθε νομικού μέσου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η «Λάμψα ΑΕ» αναφέρει: «Δεν υπάρχουν σήμερα ούτε προχωρημένες, ούτε πρώιμες, ούτε καν “διαπραγματεύσεις” με Άραβες ή άλλης προέλευσης επενδυτές. Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει».

Όπως αναφέρει, προχώρησε την ανακοίνωση με αφορμή  «πληροφορίες» και εικασίες «δημοσιογραφικών-επιχειρηματικών κύκλων» και άλλων αδιευκρίνιστων «πηγών» ποικίλων γεωμετρικών σχημάτων, σχετικά με δήθεν πώληση του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Η «Λάμψα ΑΕ», εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, δεν απεργάζεται «πωλήσεις» αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον, τονίζει στην ανακοίνωση της.

Με έναν αιώνα παρουσίας στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθιερωμένη ως μία εκ των πλέον υγιών και ισχυρών εταιρειών της χώρας, με αναγνώριση παγκόσμιας εμβελείας, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ» δεν θα επιτρέψει την κακέμφατη περιφορά της επωνυμίας της ως «τροπαίου» των «ευσεβών πόθων» ή των όποιων άλλων σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, οποιουδήποτε, αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Προς αυτόν τον σκοπό, δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ–ΜΠΕ