Λοταρία αποδείξεων: Πότε και πώς θα γίνει η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων

 
Λοταρία αποδείξεων: Πότε και πώς θα γίνει η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων

Ενημερώθηκε: 14/12/17 - 11:46

Λοταρία αποδείξεων: Η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων ετοιμάζεται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα από το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η κλήρωση της λοταρίας των αποδείξεων διεξάγεται με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα.

φορολογουμένων

κλήρωση

Προϋπόθεση είναι να αποσταλούν έγκαιρα τα στοιχεία με τις συναλλαγές των από τις τράπεζες, προκειμένου βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει να διεξαχθεί η κλήρωση την Παρασκευή 22α Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγάλη των Χριστουγέννων, στην οποία θα διανεμηθούν 1.000 ευρώ σε 9.000 τυχερούς.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΤΑΡΙΑΣ

Στην κληρωτίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα από την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΤΑΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη κλήρωση αφορούσε τις συναλλαγές του Οκτωβρίου. Στους 1.000 τυχερούς της κλήρωσης αυτής, το ποσό των 1.000 ευρώ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς σήμερα, εκτός απροόπτου.