Το διαμέρισμα των οργίων στο κέντρο της Πάτρας από αχόρταγη 45αρα...

Το διαμέρισμα των οργίων στο κέντρο της Πάτρας-Θραύση κάνει η 45αρα
Ενημερώθηκε: 01/09/18 - 20:13

Σε διαμέρισμα των οργίων έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτου γνωστή Πατρινή. 

Μάλιστα οι γείτονες έχουν «οργιάσει» και αγανακτήσει και μάλιστα τα κους κους στην πολυκατοικία δίνουν και παίρνουν, ενώ για το θέμα «πετάχτηκαν»… σπόντες ακόμη και στην πρόσφατη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών!

Όπως μαθαίνει και δημοσιεύει το dete.gr όλα ξεκίνησαν από την συχνή παρουσία ανδρών στο διαμέρισμα, και ενίοτε…. και δύο μαζί. Και μπορεί η κυρία να είναι και μητέρα αλλά αυτό δεν την πτοεί!

Μάλιστα πρόσφατα γειτόνισσά της, είδε  δύο νεότερους άνδρες να μπαίνουν στο διαμέρισμα και όπως μας μετέφερε η συνέχεια… ήταν «εκκωφαντική»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Και αυτό γιατί μπορεί το καλοκαίρι να μας επεφύλασσε βροχές, όμως το «τρίο» άνοιγε και παράθυρα! Για να έχουν δροσιά κάνοντας ότι έκαναν, με αποτέλεσμα οι ερωτικές τους κραυγές να φθάνουν σε όλους τους  ορόφους και οι γείτονες να χάνουν τον ύπνο τους. Ενώ όσοι είχαν  και μικρά παιδιά αντιμετώπιζαν μεγαλύτερο πρόβλημα αφού έπρεπε να δώσουν και τις απαιτούμενες… εξηγήσεις στα μικρά τους!

Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο από τους δύο νεαρούς. Οι οποίοι αφού είχαν έτοιμο διαμέρισμα και «ερωτική φωλιά» , του έδιναν και καταλάβαινε!

Όμως η κυρία δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτούς. Από το σπίτι της περνά συχνά πυκνά γνωστός ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και αναψυχής με τον οποίον η κυρία έχει πάθος! Που δεν σβήνει εύκολα! Αλλά και άλλοι κύριοι που και στο παρελθόν τους έχει γνωρίσει και έχει αποφασίσει να δίνει «συνέχεια» στη γνωριμία!