Κρυφό τετ-α-τετ Π. Καμμένου με τον Πρωθυπουργό πριν το «μίνι υπουργικό»;

 
Κρυφό τετ-α-τετ Π. Καμμένου με τον Πρωθυπουργό πριν το «μίνι υπουργικό»;

Ενημερώθηκε: 04/01/18 - 21:21

Μια μυστική συνάντηση, λίγο πριν το «μίνι υπουργικό», φαίνεται πως είχαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σκοπίων

Λίγο πριν απ’ το άτυπο «μίνι υπουργικό» που έγινε από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, με θέμα τους περαιτέρω χειρισμούς του για το μείζον ζήτημα με την ονομασία των , φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb. gr, υπήρξε μια σημαντική συνάντηση - προετοιμασία.

Κ. Μητσοτάκης για Σκόπια: «Η εθνική γραμμή της χώρας καθορίστηκε από την Κυβέρνηση Καραμανλή στο Βουκουρέστι»

Όσο για το τι συζήτησαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, οι πληροφορίες λένε πως τοποθετήθηκαν για αρκετή ώρα επί των εξελίξεων αυτού του μείζονος θέματος σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε λεπτομερώς τις έως σήμερα εξελίξεις, τονίζοντας πως οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί διαμορφώνουν για πρώτη φορά μετά από χρόνια μια ευκαιρία επίλυσης.

Νίκος Κοτζιάς: Σύνθετη και ενιαία ονομασία για όλες τις χρήσεις

Στον αντίποδα, ο Πάνος Καμμένος φάνηκε να ικανοποιείται απ’ τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα απειληθεί η σταθερότητα της κυβέρνησης.

Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η μυστική συνάντηση, ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποφάσισε να συγκαλέσει για την Πέμπτη 4/1 αυτό το έκτακτο «μίνι υπουργικό».