Νίκος Νικολόπουλος: Υπόχρεοι στους Βορειοηπειρώτες που βάφουν με το αίμα τους την Ελληνική σημαία!

 
Νίκος Νικολόπουλος: Υπόχρεοι στους Βορειοηπειρώτες που βάφουν με το αίμα τους  την Ελληνική σημαία!

Ενημερώθηκε: 18/12/18 - 15:55

Με αφορμή την δολοφονία του πατριώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα και τις τελευταίες εξελίξεις στην Βόρειο Ήπειρο, τα εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτικά σωματεία διοργάνωσαν ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στο Στόχαστρο, όχι άλλη απάθεια».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ρήγας Βελεστινλής», του Χώρου πολιτισμού χθες στο απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ομιλητής ήταν ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η νομική διάσταση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα».

Νίκος Νικολόπουλος

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν του και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής , ο οποίος, με την ευκαιρία, δήλωσε:

«Με την παρουσία μου θέλησα να υποδηλώσω την συμπαράσταση στον άνισο αγώνα των συνελλήνων Βορειοηπειρωτών κατά του αυταρχικού και αδίστακτου καθεστώτος του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Έχουν κάθε δίκαιο οι Βορειοηπειρώτες να νοιώθουν ότι παραμελούνται από την Ελληνική Πολιτεία, διότι δεν αντιδρά δυναμικά και με αποφασιστικότητα στα ύπουλα Αλβανικά σχέδια που αποσκοπούν σε υφαρπαγή των περιουσιών τους.

Έχουμε το χρέος, ως ελάχιστη ηθική ανταπόδοση, να στεκόμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που κρατάνε ψηλά και βάφουν με το αίμα τους την Ελληνική σημαία στα άγια χώματα της Β. Ηπείρου.

Κάθε Έλληνας πατριώτης οφείλει σεβασμό και στήριξη του αγώνα των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών, προκειμένου να απολαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, τα οποία στερούνται εξ’ αιτίας της Αλβανικής επιθετικότητας, που αποσκοπεί στην εγκατάλειψη της γης των προγόνων τους».