Παραλήρημα Κατσίκη στην Βουλή: Η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία!

Κώστας Κατσίκης:  Καταψηφίζουμε την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αμφισβητώ την καλή τους πρόθεση
Ενημερώθηκε: 08/05/18 - 16:36

Παραλήρημα έκρυβε η ομιλία του Κώστα Κατσίκη στη Βουλή, για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ευθέως, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του με την διάταξη που ψηφίστηκε, ενώ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του διαφωνεί με την εν λόγω διάταξη καθώς όπως είπε παραβιάζει τον νόμο της ηθικής.

«Οι θιασώτες της ομοφυλοφιλίας λένε ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Φυσικά και δεν έχει σύνορα. Το ζήτημα όμως είναι το που κατευθύνεται. Η αγάπη στο χρήμα που οδηγεί σε απληστία είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης για να προσθέσει «Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;».

Ένταση στη Βουλή με δήλωση Χρυσαυγίτη για ομόφυλα ζευγάρια: Αντί να υιοθετήσουν... να πάρουν κατοικίδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αρκετοί φοβούνται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους καθώς θεωρούν ότι θα γίνουν θύματα μπούλινγκ. «Φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε. Όχι εγώ. Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας τρολάρουν και θα μας στολίσουν με χαρακτηρισμούς και θα μας μηνύσουν όπως με μήνυσε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Είναι όνειδος να εκφράζεις την άποψή σου αν δεν ταιριάζει με την δική τους» τόνισε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ συνέχισε, χαρακτηρίζοντας ως «παγόβουνο» την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια για να προσθέσει «τώρα πάμε σε θεσμοθέτηση αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. Αμφισβητώ την καλή τους πρόθεση. Οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να συνευρίσκονται σεξουαλικά όχι για να αναπαραχθούν αλλά για την ικανοποίησή τους τώρα θέλουν να γίνουν ανάδοχοι. Κινδυνεύει ή συναισθηματική και ψυχική ασφάλεια των παιδιών. Εμείς οι ΑΝΕΛ υπερασπιζόμαστε την αυθυπαρξία και την αυτοτέλειά μας και καταψηφίζουμε».