Το...μανιάτικο του Σαμαρά στον Φώτη Κουβέλη

Ακατανόητη η συμπεριφορά που αντιμετώπισε ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης
Ενημερώθηκε: 24/03/18 - 11:27

“Εχθρικό κλίμα” αντιμετώπισε ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας. “Έδρα” του Αντώνη Σαμαρά η πόλη… Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται ότι κρατάει…μανιάτικο στον Φώτη Κουβέλη που δεν δέχτηκε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2015 κι έτσι οδηγηθήκαμε στις εκλογές και στην πτώση της κυβέρνησης.

Κατανοητά τα πολιτικά πάθη αλλά ακατανόητη η συμπεριφορά που αντιμετώπισε ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης, που άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τις πολιτικές του απόψεις δεν μπορεί να αρνηθεί ότι πρόκειται για ευπρεπή άνθρωπο και πολιτικό χαμηλών τόνων.

Να αντιμετωπίζεται με ειρωνείες και αποκλεισμούς σε επίσημη τελετή δείχνει πρώτα απ΄ όλα πολιτική ανωριμότητα. Κι όταν αυτή προέρχεται από πρώην πρωθυπουργό σε κάνει να σκεφτείς πολλά και διάφορα. Η εικόνα που παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός και όσοι τον συνόδευαν στις εκδηλώσεις της Καλαμάτας δεν πέρασε απαρατήρητη και παρά τα διθυραμβικά σχόλια που γράφτηκαν σε φιλικές προς τον κ.Σαμαρά ιστοσελίδες, είναι βέβαιο ότι δεν του έδωσαν “πόντους”.

Πηγή:militaire.gr