Γ. Μαυρωτάς: Και στο Τόκιο θα παρουσιαστούν ως Μακεδονία οι Σκοπιανοί!!!

Γ. Μαυρωτάς: Και στο Τόκιο θα παρουσιαστούν ως Μακεδονία οι γείτονες!!!
Ενημερώθηκε: 23/06/21 - 09:13

Έκπληξη προκάλεσε η παραδοχή του γγΑ Γ. Μαυρτωτά ότι αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της ελληνικής πλευράς, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα με τη στάση των γειτόνων στο Euro 2020 και την καπηλεία του ονόματος Μακεδονία.

Παράλληλα, ο κ. Μαυρωτάς μιλώντας στον realfm και στους Γιάννη Μιχελάκη - Γιώργο Χουδαλάκη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να επαναληφθούν τα ίδια ή αι χειρότερα, αντιθέτως είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν, αθλητές και παράγοντες, ως εκπρόσωποι της Μακεδονίας!!!

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έδωσε το «παρών» στην τελευταία αναμέτρηση της γειτονικής χώρας για το Euro 2020, το οποίο φρόντισαν να μετατρέψουν σε παιχνίδι πολιτικής σκοπιμότητας.

Οι Σκοπιανοί ηττήθηκαν 3-0 από την Ολλανδία στο Άμστερνταμ, ωστόσο όπως φαίνεται πέτυχαν τον στόχο τους, έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.

Ο Ζάεφ σε ανάρτηση του στα social media ανέφερε: «Στο στάδιο του Άμστερνταμ υποστηρίζω δυνατά την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Μακεδονίας», καταπατώντας τη Συνθήκη των Πρεσπών την οποία ο ίδιος διαπραγματεύτηκε και ψήφισε με τον τέως Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.