ΚΚΕ: Έμμεση παραδοχή ενοχής για τη διαρροή προσωπικών στοιχείων εκλογέων η «απόσυρση» της Ασημακοπούλου

 
kke perissos

Ενημερώθηκε: 15/03/24 - 14:11

Την ανάληψη της πολιτικής - τουλάχιστον - ευθύνης απ’ την κυρία Κεραμέως μετά την παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων, ζητά το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως η «απόσυρσή» της συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των στοιχείων.

Επίσης, το ΚΚΕ ζητά «να αποσυρθούν οι διατάξεις που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν», φαινόμενο το οποίο θα ενταθεί με τις διαδικασίες της επιστολικής ψήφου».

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Η «απόσυρση» της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων. Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η ανάληψη της πολιτικής -τουλάχιστον- ευθύνης απ’ την κυρία Κεραμέως και το πιο σημαντικό η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν», φαινόμενο το οποίο θα ενταθεί με τις διαδικασίες της επιστολικής ψήφου, όπως απ’ την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει το ΚΚΕ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ