Κουρουμπλής - Γεωργιάδης: Σφοδρή αντιπαράθεση για το μαζούτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουρουμπλής - Γεωργιάδης: Σφοδρή αντιπαράθεση για το μαζούτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 16/09/17 - 14:01

Σφοδρή αντιπαράθεση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και «συγνώμες» στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη για την προτροπή του προς τους πολίτες να πάνε για μπάνιο άφοβα, αποδίδοντας την στη ροή του προφορικού λόγου.

Ο κ. Γεωργιάδης από την πλευρά του κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον κ. Κουρουμπλή ότι για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκανε θάλασσα, για αυτό, είπε, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του υπουργού. 

Κουρουμπλής: «Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα» αλλά... «μαύρη προπαγάνδα»!

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε πως υπάρχουν υποψίες για τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα, αρνούμενος όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

«Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα» είπε ακόμα ο κ. Κουρουμπλής κατηγορώντας ΜΜΕ και αντιπολίτευση για «μαύρη προπαγάνδα».

Γεωργιάδης: «Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη»

«Το ναυάγιο έγινε πολύ κοντά στο υπουργείο Ναυτιλίας και με καλές καιρικές συνθήκες. Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη», αντέτεινε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, τονίζοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

Δείτε όλο το βίντεο απο την εκπομπή του Σκάι:


Κουρουμπλής vs Γεωργιάδης από realmedialive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας 15χρονος πήγε την 4χρονη αδελφή του στο σχολείο με αυτοκίνητο!