Λαλιώτης: Ευφάνταστο σενάριο η σύμπραξη με ΣΥΡΙΖΑ – Κανένα μυστικό ραντεβού

 
Λαλιώτης: Ευφάνταστο σενάριο η σύμπραξη με ΣΥΡΙΖΑ – Κανένα μυστικό ραντεβού

Ενημερώθηκε: 24/03/16 - 12:38

«Δημοσιεύματα για "παρασκηνιακές ζυμώσεις" και για "μυστικά ραντεβού" για την Κεντρο-Αριστερά και για "μελλοντική σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ" είναι ευφάνταστα σενάρια, αναντίστοιχα με την αλήθεια» αναφέρει ο Κώστας Λαλιώτης, σε δήλωσή του με αφορμή δημοσίευμα της «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ».

Δήλωση του Κ. Λαλιώτη, με αφορμή δημοσίευμα για «Κεντρο-Αριστερά σενάρια»

«Η Φώφη Γεννηματά, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχει αποσαφηνίσει και πριν τις εκλογές και μετά από αυτές ότι η Κεντροαριστερά ως δημοκρατική, μεταρρυθμιστική προοδευτική ευρωπαϊκή δύναμη έχει το δικό της αυτόνομο λόγο, που σηματοδοτεί τις δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας, του Ριζοσπαστικού Κέντρου, της ανανεωτικής Αριστεράς και της πολιτικής Οικολογίας» συνεχιζει ο κ. Λαλιώτης, για να προσθέσει: «Είναι σε όλους γνωστό ότι συμφωνώ απολύτως με αυτή τη θέση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως την έχει διατυπώσει η Φώφη Γεννηματά σε συνδυασμό με όλες τις μετεκλογικές πρωτοβουλίες της για μια δυναμική και θετική προοπτική της Κεντροαριστεράς με αυτόνομο λόγο, με αυτοδύναμη στρατηγική, με ουσιαστική και αποφασιστική παρέμβαση».

Σχετικά με την αναφορά στο δημοσίευμα για «συναντήσεις του Κώστα Λαλιώτη με τον Δημήτρη Ρέππα» ο κ. Λαλιώτης, σημειώνει: «Ο Δημήτρης Ρέππας είναι φίλος μου εδώ και 45 χρόνια, έξω και πέρα από τις πολιτικές συγκυρίες, και ανεξάρτητα από τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας στην πολιτική. Με δεδομένες τις διαχρονικές φιλικές, προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις, οι συναντήσεις μας δεν αποτελούν είδηση και πολύ περισσότερο δεν συνιστούν "μυστικά ραντεβού" και "παρασκηνιακές ζυμώσεις"».

Επεισόδια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ από ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (βίντεο-φωτό)

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης: Αστοχη και αποτυχημένη η κυβερνητική πολιτική

Ανεπάρκεια, ασυνεννοησία και έλλειψη συντονισμού