Με...αγγελία ψάχνουν οι ΑΝ.ΕΛ ευρωβουλευτές!

Οι ΑΝ.ΕΛ έβαλαν αγγελία για να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιό του για τις Ευρωκλογές 2019
Ενημερώθηκε: 04/04/19 - 17:43

Έγινε κι αυτό...Οι ΑΝΕΛ έβαλαν αγγελία για να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιό του για τις Ευρωκλογές 2019.

Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν, μεταξύ άλλων:\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]r και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».