Μπογδάνος κατά Δένδια που ποζάρει προεκλογικά σαν «δελφίνος»

Μπογδάνος κατά Δένδια που ποζάρει προεκλογικά σαν «δελφίνος»
Ενημερώθηκε: 11/03/19 - 19:00

Μπορεί να μην είναι τελικά στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, όμως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρακολουθεί στενά τα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρεμβαίνει -με το γνωστό του ύφος- όταν το κρίνει.

Αφορμή, για τη νέα ιντερνετική παρέμβαση του γνωστού δημοσιογράφου, η βιαστική και αλαζονική δήλωση του Νίκου Δένδια, τυπικά κατά Σαμαρά και Γεωργιάδη, στη πραγματικότητα να υπενθυμίσει την παρουσία του ως «δελφίνου» στην παράταξη.

Έγραψε με δεικτικό τρόπο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Νίκο Δένδια στο Twitter:

«Αναρωτηθείτε: Αν κατέβαιναν στην ίδια περιεφέρεια -οποιαδήποτε περιφέρεια- ο Νίκος Δένδιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα υπερίσχυε και δη εμφατικά; Αυτά. Καλή Σαρακροστή».

Δείτε το σχετικό tweet:

Μπογδάνος κατά Δένδια

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στην ΕΡΤ, είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι με τον κ. Γεωργιάδη «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους». Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν περιορίστηκε σ´ αυτήν του τη τοποθέτηση.

Σε άλλη του ανάρτηση, τόνισε με νόημα: «Δεν είναι κακό να έχεις αρχηγικές βλέψεις. Κακό είναι να ποζάρεις σα δελφίνος και να υποδύεσαι τη συνείδηση του κόμματος ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές, υπονομεύοντας τον πρόεδρο που υποτίθεται πως στηρίζεις – και μάλιστα πριν καν αυτός πάρει την εξουσία».

Δείτε και αυτή την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Μπογδάνος κατά Δένδια