Νέο επεισόδιο στην κόντρα που άνοιξε ο «δελφίνος» Δένδιας με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που άνοιξε ο «δελφίνος» Δένδιας με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ενημερώθηκε: 13/03/19 - 13:19

Στη ΝΔ το εσωκομματικό μέτωπο, που αποφάσισε να ανοίξει ο Νίκος Δένδιας -μεσούσης της καυτής προεκλογικής δραστηριότητας- για να τονίσει την παρουσία του ως «δελφίνου» στην παράταξη, καλά κρατεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε, όπως ήταν φυσικό, στη νέα επίθεση, που του έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ από την ΕΡΤ, λέγοντας ότι «ο κ. Δένδιας έχει πέσει θύμα των τίτλων. Πράγματι, έχουμε διαφορά απόψεων και διαφορά ύφους. Είμαστε μια μεγάλη παράταξη όπου μπορούμε να συμφωνούμε στα μείζονα και να διαφωνούμε στα ελάσσονα. Ενα κόμμα είναι μια ορχήστρα και ο αρχηγός είναι ο μαέστρος».

Και έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας την... κανονικά στον Νίκο Δένδια, αλλά παίρνοντας τα... σκάγια και τον Κωστή Χατζηδάκη:

«Ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ύφος comme il faut Δένδια - Χατζηδάκη και στο δικό μου ύφος».

Από την άλλη η επίσημη ΝΔ προσπαθεί να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα. 

«Αλίμονο, αν είχαμε όλοι στη Ν.Δ. το ίδιο ύφος. Αλίμονο, αν εκφραζόμασταν με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας: «Η διαφορά ύφους δεν είναι ουσιώδης διαφορά στην πολιτική, που καθορίζεται από τον πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος». 

Από την αντιπαράθεση αυτή, δεν έλειψε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος στην προσπάθειά του να κλέψει λίγη εφήμερη δημοσιότητα, προς άγρα ψήφων, συνέκρινε τη Ν.Δ. με μια «μεγάλη συμφωνική ορχήστρα» όπου «όλα τα όργανα χρειάζονται: Κρουστά, πνευστά, έγχορδα μπορούν και πρέπει να έχουν συμβολή και ρόλο. Θεμελιώδης προϋπόθεση: Να ακολουθούν σταθερά παρτιτούρα και μαέστρο. Ιδρυτικές αρχές και πρόεδρο»