Ο Κ. Μητσοτάκης στη φθινοπωρινή σύναξη των νεοφιλελευθέρων

Ο Κ. Μητσοτάκης στη φθινοπωρινή σύναξη των νεοφιλελευθέρων
Ενημερώθηκε: 12/09/16 - 17:12

Με το νεοφιλελεύθερο κομμάτι συναντιέται το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84» στο Γκάζι στην παρουσία του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη «Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μία γάτα που γαυγίζει».

Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι σήμερα Αντιπρόεδρος της Δράσης με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, πολιτικός φίλος και στενός συνεργάτης του Στέφανου Μάνου, ανήκει στους ακραιφνής νεοφιλελεύθερους, είχε χρηματίσει αντιδήμαρχος στην πρώτη θητεία του Γιώργου Καμίνη και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά με το Ποτάμι όταν συνεργάστηκε με τη Δράση.

Πέρα του νεοφιλελεύθερου ακροατηρίου καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, στην παρουσία θα παραστεί και ο Στέφανος Μάνος αλλά και ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης που οι φήμες θέλουν να συνεργάζεται με τη ΝΔ και μάλιστα υποψήφιος της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την Άννα Διαμαντοπούλου (η οποία θα παραστεί στην εκδήλωση) για πρώτη φορά μετά την συνέντευξή της στην οποία πρότεινε τον Κώστα Σημίτη για επόμενο πρόεδρο Δημοκρατίας.

Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευθύς ως εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ, είχε εκδηλώσει την επιθυμία να «μεταγράψει» τη Άννα Διαμαντοπούλου στη ΝΔ καθώς ήταν από τα πρόσωπα τα οποία επιθυμούσε να έχει στενή συνεργασία.

Η κ. Διαμαντοπούλου, βεβαία, έχει αρνηθεί δημόσια λέγοντας ότι παραμένει στο χώρο της Κεντροαριστεράς και εκφράζοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας που θα εκπροσωπεί το κέντρο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιες αλλαγές θα βρουν σήμερα στα σχολεία οι μαθητές;

ΚΑΙΡΟΣ 12/9/2016: Αστατος καιρός και σήμερα

Θάσος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να μην κινδυνέψουν οικισμοί

Πνευμονία η Χίλαρι Κλίντον στην κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας

Αθλια επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο που εκνεύρισε τον πρωθυπουργό