Ο Καραμανλής στην Λαμία σε εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, βραβεύεται αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου για την πολύχρονη προσφορά της στην Παιδεία και στον δημόσιο βίο.
Ενημερώθηκε: 12/11/16 - 20:35

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βραβεύεται αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου για την πολύχρονη προσφορά της στην Παιδεία και στον δημόσιο βίο.

Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν αρκετά Καραμανλικά στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής του Νομού Χρήστος Σταικούρας και άλλοι.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος θα μιλήσει για τη συμβολή της κ. Γιαννάκου στο Δημόσιο Βίο και την Εκπαίδευση, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο πρώην πρύτανης κ. Κοίτας.
Η εκδήλωση που οργανώνεται από τον Ντίνο Τσαμαδιά, πρώην Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου, θα ολοκληρωθεί με απονομή τιμητικής πλακέτας στη πρώην υπουργό.

Σχετικά Θέματα:

Σε εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου στη Λαμία θα παραβρεθεί ο Κ. Καραμανλής