Παράδειγμα πολιτικού ήθους, του πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε ο Πρ. Παυλόπουλος

 
Παράδειγμα πολιτικού ήθους, του πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας  Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε ο Πρ. Παυλόπουλος

Ενημερώθηκε: 30/01/19 - 12:32

Με μια στάση αντάξια στο αξίωμα του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα αντιμετώπισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την άρνηση δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βισαλτίας στην πρόταση της δημάρχου να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης.

Συγκεκριμένα, στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας νομού Σερρών 17 δημοτικοί σύμβουλοι είπαν όχι στην ανακήρυξη του Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη, έναντι εννέα που υπερψήφισαν την πρόταση. Οι 17 δικαιολόγησαν το όχι στην πρόταση της δημοτικής αρχής με τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ενημερώθηκε για την απόφαση, τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στη δήμαρχο Βισαλτίας, την ευχαρίστησε για την πρόθεση της και για την προσπάθεια που έγινε και παράλληλα, ζήτησε να μεταφέρει στους πολίτες του Δήμου και ειδικά σε όσους τάχθηκαν κατά της επίσκεψης του ορισμένες σκέψεις του.

Ζήτησε να ενημερωθούν ότι κατανοεί πλήρως τις διαφωνίες τους, τις ανησυχίες τους και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση.

Σέβεται και κατανοεί την απόφαση τους και τους αγώνες τους.

Εύχεται, σε άλλο χρόνο και υπό διαφορετικές συνθήκες, να συναντηθούμε.

Ακούστε στο βίντεο τη δήμαρχο Βισαλτίας που μεταφέρει τα λεγόμενα του κ. Πρ. Παυλόπουλου.