Παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του νέου Α/ΓΕΣ

Παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του νέου Α/ΓΕΣ
Ενημερώθηκε: 26/01/19 - 19:08

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας του νέου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά.

Όπως είναι γνωστό ο νέος Α/ΓΕΣ υπέστη ένα καρδιακό επεισόδιο  λίγο μετά το τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής  ‘Αμυνας Β.Αποστολάκη, χθες βράδυ, όταν και  του ανακοίνωσε ότι επελέγη ως νέος αρχηγός.

Ο κ. Καμπάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Φυσικά δεν μπορούσε να βρίσκεται στο πρωϊνό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων που είχε προγραμματιστεί για το σήμερα το πρωί . Οι πληροφορίες, πάντως, επιμένουν ότι το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων θα γίνει τη Δευτέρα με την παρουσία του Αντιστράτηγου Καμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το παρασκήνιο για την επιλογή του νέου Α/ΓΕΣ

Η διάσταση, που πήρε το θέμα αυτό, προκάλεσε την παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου.

Κύκλοι από το πρωθυπουργικό γραφείο έλεγαν ότι «ας σταματήσει η  σπέκουλα για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Καμπά, ότι δήθεν η κυβέρνηση γνώριζε ότι είναι άρρωστος και παρόλα αυτά τον τοποθέτησε Αρχηγό ΓΕΣ. Ο Α/ΓΕΣ υπέστη ένα επεισόδιο  λίγο μετά το τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Β.Αποστολάκη χθες βράδυ, όταν και  του ανακοίνωσε ότι τον επιλέξαμε αρχηγό. Ούτε στις ελληνικές ταινίες δεν γίνονται αυτά… Αλλά αυτή είναι η αλήθεια».