Προκόπης Παυλόπουλος: Στη Σύρο για τα Θεοφάνεια

Προκόπης Παυλόπουλος: Στη Σύρο για τα Θεοφάνεια
Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 16:48

Στη Σύρο θα μεταβεί ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 θα μεταβεί στη Σύρο για να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ.Παυλόπουλος θα παραστεί το πρωί της Κυριακής στις 10:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου θα τον υποδεχτούν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών για την απόδοση τιμών. 

Στις 11:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θπαρακολουθήσει την Τελετή του Μεγάλου Αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωροθέου Β΄, ενώ θα ακολουθήσει Λιτανεία του Τιμίου Σταυρού προς την πλατεία Κανάρη, στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθούν προσφωνήσεις από τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και τον Αρχιεπισκόπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄. Θα ακολουθήσει δήλωση του κ.Παυλόπουλου και η Τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο ΠτΔ θα μεταβεί στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, όπου θα παραστεί σε γεύμα παρατιθέμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Ενώ στις 15:00 ο κ.Παυλόπουλος αναμένεται -βάση προγράμματος- να αναχωρήσει για Αθήνα.

*Φωτο αρχείου