Ρουσόπουλος: Η παραμονή αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από την ανοχή του κόσμου να ξεσηκωθεί!

Ρουσόπουλος: Η παραμονή αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από την ανοχή του κόσμου να ξεσηκωθεί!
Ενημερώθηκε: 22/04/17 - 16:54

«Δεν θα πρωτοτυπήσω εάν πω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει πάρει αποφάσεις, οι οποίες θα είχαν οδηγήσει σε πτώση οποιαδήποτε άλλη από τα κόμματα Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Η υποκρισία είναι πλέον σήμα-κατατεθέν της», αναφέρει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε συνέντευξή του στη "Βραδυνή της Κυριακής" και προσθέτει «άρα, λοιπόν, δεν είναι θέμα αντοχής, όπως σε κάθε άλλη κυβέρνηση, αλλά θέμα ανοχής του κόσμου και διάθεσής του να ξεσηκωθεί».

Σχετικά μ­­­ε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και το κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Ρουσόπουλος υπογραμμίζει ότι: «Έχει αλλάξει τόσες φορές η ημερομηνία, που πλέον θυμίζει το "λύκος στα πρόβατα"» και προσθέτει πως «η δήθεν ανυποχώρητη στάση της οδηγεί σε αλλεπάλληλες ενδοτικές υπαναχωρήσεις, για τις οποίες αναζητούν μονίμως "προβιά", ώστε να τις εμφανίσουν ως συμφέρουσες για τη χώρα και τους πολίτες».

Για το αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν θέλει να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, δηλώνει ότι δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και για την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου αναφέρει ότι σημαίνει "το τέλος, με κεφαλαία γράμματα μιας αθλιότητας, η οποία στήθηκε μόνο και μόνο για να πληγεί η κυβέρνηση».

Σχετικά Θέματα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σφραγίδα Τσίπρα το 4o Μνημόνιο