Τα έξοδα της Κουντουρά ζητά να ελέγξει ο Καμμένος επιδιώκοντας με κάθε τρόπο την αποπομπή της από την κυβέρνηση

Τα έξοδα της Κουντουρά ζητά να ελέγξει ο Καμμένος επιδικώντας με κάθε τρόπο την αποπομπή της από την κυβέρνηση
Ενημερώθηκε: 22/01/19 - 14:41

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση ο Π. Καμμένος. Πρώτα ζήτησε την παραίτηση της Έλενας Κουντυράς, χαρακτηρίζοντας casus belli την παραμονή στην κυβέρνηση των στελεχών των ΑΝΕΛ που έχουν διαγραφεί.

Ακολούθησε το τελεσίγραφο προς τον πρωθυπουργό να διώξει Κουντουρά και Κουίκ από την κυβέρνηση και τώρα, στοχεύει την πρώην βουλευτή του Ελενα Κουντουρά, ζητώντας τα έγγραφα για τις δαπάνες που έχει κάνει το υπουργείο Τουρισμού, για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι αναζητά σκοτεινά σημεία και ενδεχόμενες παρανομίες.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την διαβίβαση στην Βουλή όλων των στοιχείων για τις δαπάνες τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό και ειδικότερα των μνημονίων συνεργασίας, τα στοιχεία για την διεξαγωγή διεθνών διαγωνισμών, τις εταιρείες που ανέλαβαν τα έργα, τις δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας Ρωσίας καθώς και το βιογραφικό της Αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.

Σημειώνεται ότι οι άλλες δαπάνες που θέλει να ελέγξει ο Πάνος Καμμένος είναι τα έξοδα για τα ταξίδια της υπουργού Τουρισμού και ειδικότερα τα 18.435 ευρώ που δαπανήθηκαν για το ταξίδι της Ελενας Κουντουρά στην Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε στην Wall Street, και τα 30.000 ευρώ που κόστισε το ταξίδι της σε Τορόντο και Σανγκάη.