Υποκλοπές: «Ναι» της κυβέρνησης στο αίτημα Τσίπρα στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής

 
Υποκλοπές: «Ναι» της κυβέρνησης στο αίτημα Τσίπρα στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ενημερώθηκε: 08/08/22 - 20:07

Άμεση ηταν η αντίδραση της κυβέρνησης στην ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για να ξεκινήσουν νωρίτερα οι εργασίες της Βουλής ώστε να συζητηθεί το θέμα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Έτσι η Βουλή θα ανοίξει νωρίτερα, στις 22 Αυγούστου και ο ορισμός της συζήτησης αυτής θα γίνει εντός εκείνης της εβδομάδας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «η κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ