ΑΕΚ: Έρχεται το τριπλό "χτύπημα"

ΑΕΚ: Έρχεται το τριπλό "χτύπημα"
Ενημερώθηκε: 16/07/18 - 16:42

Κοντά στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους Εζεκιέλ Πόνσε, Λούκας Μπογέ και Άλαφ, να ετοιμάζονται να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα και να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η απόκτηση του Πόνσε αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την επαναπροσέγγιση από την πλευρά της Ρόμα. Η ιταλική ομάδα μέσω του τεχνικού διευθυντή Μόντσι έπεισε τον 21χρονο πως η Ένωση είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για την καριέρα του και ο Αργεντινός φέρεται να είναι θετικός και δεν θα περιμένει άλλο κάποια πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν πως το πράγμα δεν πρόκειται να χαλάσει αυτή τη φορά και το deal με προχωρά με τους όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, δηλαδή με δανεισμό καλύπτοντας με 600.000 ευρώ μέρος του συμβολαίου του και οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη φτάνει στην Αθήνα ο Άλεφ. Η συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού είναι οριστική, όπως και με τον ίδιο τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όσον αφορά στον Λούκας Μπογέ, στην ΑΕΚ περιμένουν ένα έγγραφο για την οριστικοποίηση του δανεισμού του 22χρονου Αργεντινού ακραίου επιθετικού από την Τορίνο.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι τρεις αυτές μεταγραφές, η Ένωση θα έχει πλέον την ηρεμία και το χρόνο για να καλύψει τυχόν άλλες ανάγκες. Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός χαφ και ένας ακόμη εξτρέμ.