Άγριο σκηνικό με Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους και…LIVE στο Instagram

 
Άγριο σκηνικό με Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους και…LIVE στο Instagram

Ενημερώθηκε: 16/03/19 - 09:34

Το έλα να δεις έγινε στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης το βράδυ της Παρασκευής με τους «μεγάλους» του ελληνικού μπάσκετ και τους αρμόδιους φορείς.

Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι ανάμεσα στους , τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωξε, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο υφυπουργός δεν τον υπερασπίστηκε ως οικοδεσπότης.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, ενώ φεύγοντας φώναζε «να μ’ απειλεί εμένα ο πορνόγερος; Αλλά εδώ είμαστε, όλα εδώ πληρώνονται». Ανάμεσα σε άλλα, δε, κατά την αποχώρησή του ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αναρωτήθηκε: «Τι ήθελε ο υφυπουργός Παρασκευή βράδυ, σόου»;

Μετά την αποχώρησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε για ώρα στο πάρκνιγκ του κτιρίου τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνοντας LIVE στο Instagram.

Μάλιστα, όταν έφτασε η ώρα να αποχωρήσουν από το κτίριο φώναζε προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους «αντίο, αντίο εκεί στην Α2» και έλεγε συνεχώς: «θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι». Επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναξε σε έξαλλη κατάσταση: «Πάνω Γιώργο έκανες τσαμπουκάδες. Εδώ χρειάζεσαι 200 αστυνομικούς για να φύγεις; Γνωστοί Ολυμπιακοί. 200 για να φύγεις. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Αντίο, αντίο εκεί στην Α2».

Από την πλευρά του κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για βιαιοπραγία, ενώ στη συνέχεια ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε πως στη σύσκεψη υπό του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, διαπιστώθηκε θέμα αξιοπιστίας στην ελληνική διαιτησία.

«Είναι διαπίστωση όλων ότι υπάρχει πρόβλημα και των ομάδων, αλλά και των συμμετεχόντων. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της διαιτησίας. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες προκειμένου να λυθεί», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για τη βιαιοπραγία που καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Συνιστώ ψυχραιμία, σύνεση και ηρεμία. Αυτό που είπε ο κ. Γιαννακόπουλος ότι τον σπρώξαμε δεν ισχύει. Ότι έγινε εκεί μέσα, θα μείνει εκεί μέσα. Σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Υπάρχει πολιτική βούληση να βρεθεί λύση».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη δεν γίνεται να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Δείχνει το σεβασμό στην προσπάθεια του υφυπουργού».