Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

 
Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

Ενημερώθηκε: 11/03/19 - 22:34

Ζιντάν, η επιστροφή! Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να βγάλει τους "μερένχες" από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τη φετινή σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο «Ζιζού» τόνισε ότι η αποχώρηση του ήταν αναγκαία για τον ίδιο και το κλαμπ εκείνη την περίοδο, αλλά πλέον ήρθε η ώρα με δουλειά η ομάδα της Μαδρίτης να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε στην παρουσίαση του ο Ζιντάν:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Θα ξεκινήσω την σκληρή δουλειά από αύριο, ώστε να επιστρέψω την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Έφυγα γιατί το χρειαζόμουν, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Τώρα επιστρέφω γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος και επειδή αγαπώ πολύ τον Φλορεντίνο και την ομάδα, να ‘μαι εδώ πάλι. Έχω μεγάλη επιθυμία να καθίσω και πάλι στους πάγκους. Είναι μία θέση με μεγάλη ευθύνη. Δεν ξεχνώ όλα όσα κατακτήσαμε, αλλά ούτε ξεχνά όλα όσα χάσαμε.

Ξέρω τέλεια που βρίσκομαι και που έχω έρθει. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν αργότερα, έχουμε ακόμα 11 παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε καλά την σεζόν. Είχα κάποια προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάες.

Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα και μου ζητήθηκε να γυρίσω; Με μιας είπα ότι θα γυρίσω. Και να ‘μαι εδώ. Το θέμα δεν είναι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους».