Ίντερ: Σε συζητήσεις με τον Μέσι!

Ίντερ: Σε συζητήσεις με τον Μέσι!
Ενημερώθηκε: 09/04/20 - 21:00

Στην Αργεντινή δημοσιογράφος γνωστού ΜΜΕ υποστήριξε οι υπεύθυνοι της Ίντερ έχουν ετοιμάσει πρόταση και μάλιστα έχουν αρχίσει τις πιέσεις και τις συζητήσεις με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων δημοσιογράφος του ΤΝΤ Sports, ανέφερε πως για τον Αργεντίνος επιθετικός υπάρχει και άλλη μια πρόταση, από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει εκεί.

«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», ανέφερε.

Φυσικά και εάν τα όσα μετέφερε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος αληθεύουν τότε πρόκειται για μία βόμβα που θα αναταράξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε πως προ ημερών ο Μοράτι είχε υποστηρίξει με βεβαιότητα ότι η Ίντερ θα κινηθεί για τον Μέσι εάν δεν ανανεώσει με την Μπάρτσα.