Λίβερπουλ: Κλοπ... για πάντα!

Λίβερπουλ: Κλοπ... για πάντα!
Ενημερώθηκε: 13/12/19 - 15:16

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να πορεύεται τα επόμενα χρόνια με τον Γερμανό τεχνικό, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε την Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015, έχει δημιουργήσει μια ομάδα-πρότυπο που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Champions League.

Φέτος, μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει πάρει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και δείχνει ικανή να επιστρέψει στα πρωταθλήματα μετά από 30 χρόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβραβεύουν τον Γερμανό τεχνικό για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει αυτή την τετραετία στην Λίβερπουλ.

Μαζί με τον Γερμανό τεχνικό, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης θα παραμείνουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, Πέτερ Κράβιετς και Πέπιν Λάιντερς

«Breaking News. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και το οποίο δεν είναι τόσο κακό. Συμφώνησα για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Είναι καλά νέα για κάποιους, άσχημα νέα για κάποιους άλλους. Μπορείτε, αν θέλετε, να κλείσετε το video.

Αισθάνομαι το σύλλογο και την πόλη σαν το σπίτι μου. Με αγαπούν εδώ. Νομίζω πως είναι μία καλή στιγμή για να προχωρήσω σε μία τέτοια απόφαση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός στο βίντεο της Λίβερπουλ, στο οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα.