Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις με στόπερ

Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις με στόπερ
Ενημερώθηκε: 05/01/21 - 14:19

Ανοικτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό. Η Νις ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ, τον οποίο φέρεται να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της με αγορά και όχι με δανεισμό από τους Πειραιώτες.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της για να καταφέρει να πάρει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού για τις συζητήσεις με τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Την ίδια ώρα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως κάτι τρέχει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να κινούνται για τον Έλληνα άσο, ο οποίος φέτος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, βρετανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες, όμως μία σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός πως ο «Πάπα» έχει τόσα χρόνια υψηλό κασέ, αγωνιζόμενος σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Χρήματα που δύσκολα θα τα δώσει ο Ολυμπιακός, ενώ την ίδια ώρα… πολιορκείται από τη Φενερμπαχτσέ και στην Τουρκία κάνουν λόγο για προχωρημένη υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σωκράτης εξετάζει τις επιλογές του και δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, όμως ο δρόμος είναι ανοικτός για την αποχώρησή του από την Αγγλία.