Ουκρανία-Β. Μακεδονία: Τελευταία ευκαιρία

Ουκρανία-Β. Μακεδονία: Τελευταία ευκαιρία
Ενημερώθηκε: 17/06/21 - 12:29

Η πρώτη αγωνιστική του Euro 2020 δεν κύλησε με τον επιθυμητό τρόπο για Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς αμφότερες γνώρισαν την ήττα για τον 3ο όμιλο, από Ολλανδία (3-2) και Αυστρία (3-1) αντίστοιχα.

Έτσι, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Εθνικό Στάδιο» του Βουκουρεστίου για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου (16:00, ΑΝΤ1) η νίκη είναι μονόδορμος και για τις δύο, προκειμένου να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης, μέσω της 2ης ή της καλύτερης 3ης θέσης (μιας εκ των τεσσάρων).

Απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, οι Ουκρανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον χαφ Ζούμπκοφ, ο οποίος δεν πρόλαβε να τραυματιστεί μετά τον τραυματισμό του.

Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι κόντρα στους Ουκρανούς, ενώ οι Βορειομακεδόνες έχουν ένα μικρό αβαντάζ σε σύγκριση με τους Ουκρανούς, αφού παρέμειναν στο Βουκουρέστι μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ οι αντίπαλοί τους κλήθηκαν να ταξιδέψουν από το Αμστερνταμ (εκεί αντιμετώπισαν την Ολλανδία την Κυριακή).

Η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων περιλαμβάνει δύο επίσημες αναμετρήσεις, για τα προκριματικά του Euro 2016, με την Ουκρανία να έχει φύγει νικήτρια σε αμφότερες.