Παναθηναϊκός: Το σύμβολο της Αθήνας

Παναθηναϊκός: Το σύμβολο της Αθήνας
Ενημερώθηκε: 12/09/19 - 14:49

Οι Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον, Ταϊρίς Ράις, Τζέικομπ Ουάλι, Μπεν Μπέντιλ και Ρίον Μπράουν παρουσιάστηκαν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε μια όμορφη εκδήλωση στη σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης.

Με το μότο «We Are Athens» οι «πράσινοι» θέλησαν να τιμήσουν και την πόλη της Αθήνας, σε μια όμορφη εκδήλωση ,όπου τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη «συστήθηκαν» στον κόσμο και παρουσίασαν τις πρώτες σκέψεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Και οι έξι παίκτες στάθηκαν στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στην Πορταριά, ενώ τόσο ο Ουέσλι Τζόνσον, όσο και ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισαν πως είναι έτοιμοι να βιώσουν την εμπειρία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέσα από την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι Μπεν Μπέντιλ, Ταϊρίς Ράις, Ρίον Μπράουν και Τζέικομπ Ουάιλι, οι οποίοι αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια, εξήησαν ποιοι ήταν οι λόγοι που αποδέχτηκαν την προσφορά των νταμπλούχων Ελλάδος το καλοκαίρι.