ΠΑΟΚ: Ανανέωση στο ρόστερ

ΠΑΟΚ: Ανανέωση στο ρόστερ
Ενημερώθηκε: 13/12/19 - 18:02

Νεαρούς παίκτες που θα κατεβάσουν ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ αναζητάει ο ΠΑΟΚ, τόσο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όσο και για το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος συσκέπτονται συνεχώς για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, τόσο για τον Ιανουάριο, όσο και για το καλοκαίρι, με τις ηλικίες 18-23 να έχουν μπει σε προτεραιότητα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Μάριο Μπράνκο θεωρούν πως παίκτες οι παίκτες αυτής της ηλικίας που ήδη υπάρχουν, έχουν ανταποκριθεί άψογα, ανεβάζοντας παράλληλα την μεταπωλητική τους αξία μέσω των εμφανίσεών τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ -κάτι που αναμένεται να προσθέσει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Βέβαια, υπάρχει εντολή να μην αποχωρήσει κανένας από τους βασικούς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν προτάσεις για αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι.

Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με μάνατζερ νεαρών παικτών, κάποιοι εκ των οποίων αναμένεται να αποκτηθούν το καλοκαίρι, ώστε να μη διαταραχτούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.