ΠΑΟΚ: Με εντολή Σαββίδη η Νέα Τούμπα - Τα νέα δεδομένα

 
ΠΑΟΚ: Με εντολή Σαββίδη η Νέα Τούμπα - Τα νέα δεδομένα

Ενημερώθηκε: 06/10/21 - 14:08

Στο προσκήνιο έχει έρθει για τα καλά, το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να βγαίνει μπροστά και να δίνει σαφείς εντολές στους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε να υπάρχει συνεχής και άμεση ενημέρωση του κόσμου της ομάδας, για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας και ήδη η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε με μια νέα στήλη, που αφορά το νέο γήπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Παράλληλα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στην οποία το παρών έδωσε και ο Ιβάν Σαββίδης, δώθηκε η έγκριση για το χρονοδιάγραμμα, τις προτεραιότητες και την τελική μορφή του «οδικού χάρτη» του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρξουν συναντήσεις το προσεχές χρονικό διάστημα, με όλους τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα και γρήγορα το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν και αιχμές για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά», χωρίς ωστόσο να δίνονται μεγάλες διαστάσεις, προκειμένου να προχωρήσουν και οι δυο πλευρές στο τελικό σχέδιο.