ΠΑΟΚ: Τα λένε για τη Νέα Τούμπα

 
ΠΑΟΚ: Τα λένε για τη Νέα Τούμπα

Ενημερώθηκε: 24/01/20 - 19:30

Από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκονται στην Αθήνα η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αποτελεί την ομάδα για τις μελέτες και το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) της Νέας Τούμπας και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, για να προχωρήσει το νέο γήπεδο της ομάδας.

Ο επικεφαλής της επιτροπής, Τάκης Δούμας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis, για το porject αλλά και τους στόχους της επιτροπής.

Αναλυτικά:

AdTech Ad

«Καταλήξαμε σε αρκετά συμπεράσματα τα οποία λύνουν κάποια θέματα γκρίζων ζωνών που είχαμε διαπιστώσει όλοι, άλλα εμείς, άλλα αυτοί. Νομίζω ότι προς το παρόν έχουν λυθεί όσα έχουμε αντιληφθεί. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται και τα ανοιχτά θέματα είναι πολλά. Η νομοθεσία μας έχει αρκετά μειονεκτήματα, υπάρχουν πολλά κενά. Δεν έγιναν ποτέ αντίστοιχες προσπάθειες έως τώρα.

Ο φάκελος θα είναι συμπληρωμένος μέχρι το τέλος του μήνα, άντε μερικές μέρες μετά. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πως θα αξιολογηθεί για να προχωρήσει και τι ακριβώς θα χρειαστεί ακόμη για να υποστηριχτεί. Προσπαθούμε με έναν στέρεο τρόπο να πετύχουμε μία μελέτη που θα εγκριθεί και δεν θα προσβληθεί».

Οσον αφορά την χωρητικότητα υπογράμμισε: «Αυτό θα καθοριστεί από την αρχιτεκτονική μελέτη, που δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις άδειες και την χωροθέτηση. Κανείς δεν πετάει τον χρόνο του και τα χρήματά του χωρίς λόγο».