ΣΟΚ: Η FIFA συγκάλυψε υπόθεση ντόπινγκ Ρώσου παίκτη!

ΣΟΚ: Η FIFA συγκάλυψε υπόθεση ντόπινγκ Ρώσου παίκτη!
Ενημερώθηκε: 24/06/18 - 14:11

Την ώρα που το Μουντιάλ, έχει πάρει... φωτιά, η Daily Mail, δίνει ακόμα ένα "χτύπημα" στην αξιοπιστία της FIFA, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ότι η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία συγκάλυψε το 2017 περιπτώσεις ντόπινγκ παικτών της διοργανώτριας, Ρωσίας.

Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία υπάρχουν λεπτομέρειες που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο Αθλητισμού της Ρωσίας έκανε τα στραβά μάτια το 2017 σε θετικό δείγμα από εν ενεργεία ποδοσφαιριστή και παλιότερα διεθνή, ο οποίος ωστόσο δεν βρίσκεται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Όλες αυτές οι αποδείξεις βρίσκονται, σύμφωνα πάντα με την «Daily Mail», στα γραφεία της FIFA εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, όμως κανείς από την ομοσπονδία δεν προχώρησε σε εξέταση του φακέλου!

Βέβαια οι άνθρωποί της, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, υποστηρίζουν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα εδώ και ένα χρόνο για την υπόθεση, αλλά ακόμη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη επειδή δεν υπάρχουν… επαρκή στοιχεία!

Ο ποδοσφαιριστής που λέγεται ότι απέτυχε να περάσει τα τεστ, αλλά συνεχίζει κανονικά να… αλωνίζει τους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν είναι ο Ρουσλάν Καμπόλοφ.

ντοπινγκ ρωσια σκανδαλο fifa