Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Ακαδημαϊκός κ. Προκόπιος Παυλόπουλος παρέστη σήμερα και απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα, η οποία έχει την έδρα της στο Ελληνικό.
«Η σημερινή συναυλία είναι μια νίκη του πολιτισμού, των πραγματικά πολιτισμένων ανθρώπων που δεν μπορούν να μένουν αδιάφοροι, όταν η αδικία αλωνίζει», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του
Το Λούβρο, το πιο πολυσύχναστο μουσείο του κόσμου και παγκόσμιο σύμβολο τέχνης, ομορφιάς και διαχρονικότητας, παρέμεινε κλειστό τη Δευτέρα — όχι λόγω πολέμου, ούτε τρομοκρατίας, αλλά εξαιτίας του εξαντλημένου προσωπικού του
Αφού εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και ο Πειραιάς, ο πιο δημοφιλής ράπερ της χώρας και η ομάδα του κατέληξαν σε δύο live στο Ολυμπιακό Στάδιο - Το πρώτο θα γίνει στις 28 Ιουνίου
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Σήμερα είναι μια γιορτινή μέρα. Είναι η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού τυπικά και ξεκινάει με μια γιορτή:
Με νέες υπηρεσίες, αλλά και εμπειρίες ξενάγησης έχουν αποδοθεί από το υπουργείο Πολιτισμού στο κοινό, από το 2019 μέχρι σήμερα, 26 νέα ή πλήρως ανακαινισμένα μουσεία σε όλη τη χώρα.
Στο βίντεο υπάρχουν σκηνές από τις ταινίες «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ενα έξυπνο έξυπνο… μούτρο», «Η ωραία του κουρέα», «Η Ρένα είναι οφ-σάιντ», «Οι κληρονόμοι» με σαφείς αναφορές στα αθλητικά και στην κόντρα των δύο «αιωνίων»
Κάνει λόγο για καθυστερημένες πληρωμές άνω των 100 εκατ. ευρώ - Το 84% των επενδυτικών σχεδίων που έκαναν αίτηση έχει ήδη αποπληρωθεί ή λάβει απόφαση υπαγωγής, διευκρινίζει ο νέος φορέας που διαχειρίζεται το πρόγραμμα cash rebate
Όπως σημειώνεται, το DNA σε χειρόγραφα ή σχέδια θα μπορούσε να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των έργων τέχνης και οι τεχνικές που έχουν αναπτυχθεί μέσω του διεθνούς προγράμματος θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στον τρόπο επαλήθευσης αμφισβητούμενων έργων.
Μεταξύ άλλων, τη δεκαετία του 1970 υπήρξε συνεργάτης και παραγωγός πολλών δίσκων του Γιώργου Νταλάρα, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή και τον Γιάννη Πάριο
Σε ηλικία 98 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο «θρύλος των Μπολσόι», Γιούρι Γκριγκορόβιτς. Ο θάνατος του χορογράφου επιβεβαιώθηκε από τον βοηθό του, γράφει το RBC .