Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Iphone 8 (ΦΩΤΟ)

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Iphone 8 (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/09/17 - 20:20

Πολλά είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα, ωστόσο τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Τώρα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί μπορεί η Apple να έχει την φήμη της εταιρείας που δεν επιτρέπει την παραμικρή διαρροή, η ιστοσελίδα «MacRumors.com» ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο έγκυρα sites που ασχολούνται με τα προϊόντα της Apple και που εκατομμύρια χρήστες την εμπιστεύονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Διότι ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας που παρουσιάζεται το νέο μοντέλο της εταιρείας και που οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως θα δείτε και στη συνέχεια όμως, μέσα από τις φωτογραφίες της εν λόγω ιστοσελίδας αποδεικνύεται πως όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την εμφάνιση του iPhone 8, επιβεβαιώνονται και με το παραπάνω.

Αναμένουμε ένα εντελώς ανανεωμένο μοντέλο με νέα χαρακτηριστικά, πρωτοπόρες τεχνολογίες και με μοναδικό στόχο τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του smartphone. Με λίγα λόγια, στοιχεία για τα οποία μόνο περήφανος θα μπορούσε να είναι ο ...τεράστιος Steve Jobs!

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:

– OLED οθόνη
– Οθόνη που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια της συσκευής
– Οθόνη που είναι μεγαλύτερη του iPhone 7 Plus
– Μέγεθος συσκευής που είναι σχεδόν όσο του iPhone 7
– Home button είναι ενσωματωμένο στην οθόνη
– Ενσωμάτωση του Touch ID στην οθόνη η οποία αποτελεί μία «τεχνική πρόκληση»
– Περιμετρικό σασί από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel)
– Οπίσθια dual-camera είναι σε κάθετη διάταξη
– Εμπρόσθια FaceTime κάμερα που αναβαθμίζεται σε dual-lens

Το «αγκάθι» της τιμής:

Δυστυχώς, δεν είναι όλα ρόδινα για τη νέα συσκευή της Apple και για εμάς τους φανατικούς της εταιρείας. Κι αυτό, διότι η πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πανάκριβο κινητό τηλέφωνο, η τιμή του οποίου θα ξεκινά από τα 999$ για την αγορά των ΗΠΑ.
Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μία αύξηση στην τιμή της τάξεως των 350$ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο iPhone, τη στιγμή που θα υπάρξουν εκδόσεις του νέου iPhone 8 που θα φτάσουν ακόμη και τα 1.200$.

Η αύξηση αυτή, δικαιολογείται (τουλάχιστον θεωρητικά) από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του καινούριου iPhone, μεταξύ των οποίων και η παράλειψη του Touch IDαλλά και του ανανεωμένου interface της συσκευής. Βέβαια, ο αρθρογράφος των NYT έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληρώσει λιγότερα για το πρώτο τους αυτοκίνητο».

Υπομονή λίγες ημέρες όμως και θα τα μάθουμε όλα! Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mashable τα media και οι αναλυτές έχουν ήδη λάβει τις προσκλήσεις τους για το event που θα λάβει χώρα στο ολοκαίνουργιο Steve Jobs Theater του Apple Park Campus στις 10 το πρωί, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυκλοφορία του νέου iPhone θα αποτελέσει ίσως της μεγαλύτερη επιτυχία της Apple.