Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (5/11/2018 με 11/11/18)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (5/11/2018 με 11/11/18)

Ενημερώθηκε: 04/11/18 - 23:13

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 05/10/18 με 11/10/18 από την Αλεξάνδρα Καρτά σας ενημερώνουν ότι η εκρηκτική και ανατρεπτική Πανσέληνος στις 05/15, προμηνύει μία πολύ καλή περίοδος, που υπόσχεται πολλά και δίνει ακόμη περισσότερα.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική ενέργεια αυτής της εβδομάδας θα σας δώσει πολλά από εκείνα που είχατε αρχίσει να αμφισβητείτε και να ξεχνάτε λόγο συνθηκών. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σας προτρέπει να κάνετε κινήσεις που θα έχουν σίγουρα και οικονομικό όφελος. Ο Δίας στις 9/11, γίνεται ο φύλακας άγγελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απαλλαγή σας από τον πλανήτη Ουρανό, σας δίνει μία ευχάριστη ανάπαυλα στην κατά τα άλλα περίοδο των ανατροπών και αλλαγών. Η Νέα Σελήνη θα σας δείξει ότι οι σχέσεις σας θα είναι [δώρα] ζωής, ενώ ο Δίας στον Τοξότη, αναλαμβάνει την οικονομική σας ανάταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρέφοντας η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού, θα έχετε την ευκαιρία να [διορθώσετε] τα κακώς κείμενα της προσωπικής σας ζωής. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ανοίγει νέες πολλά υποσχόμενες προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Δίας θα σας χαρίσει επιτυχημένες σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Νοέμβρη, θα αποδειχθεί για σας μία πολύ γόνιμη περίοδος, με ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωή σας. Το Νέο Φεγγάρι, θα σας δείξει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να δείξετε ειλικρινή μεταμέλεια. Ο Δίας αλλάζει τα δεδομένα στην επαγγελματική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πηγή καλών γεγονότων που θα έχουν και βαθιές ρίζες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φτιάξει τις οικογενειακές σας σχέσεις και θα γλυκάνει το κλείσιμο κάποιων παλιών εκκρεμοτήτων με αγαπημένα σας άτομα. Ο Δίας στις 9/11, προαναγγέλλει επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν, βάζοντας προτεραιότητες σε πολλά θέματα που είχαν παγώσει. Το Νέο Φεγγάρι στις 7/11, θα είναι πολύ θετικό για σας, σε ότι αφορά, συμφωνίες, εύφορες σχέσεις και ταξίδια. Η οικογένεια αποκτά για σας, σημαντικό προβάδισμα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη με την επιστροφή της, στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικά θέματα. Οι οικονομικές υποθέσεις που σας είχαν μπλοκάρει το τελευταίο διάστημα, μπαίνουν σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο και ίσως να βρεθείτε σε νέο επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας αυτή την εβδομάδα θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο, αλλά θα σας αφήσει μία γλυκιά νότα πριν σας πει το αντίο. Η νέα του θέση στον Τοξότη, θα ανακάμψει τα οικονομικά σας. Το Νέο Φεγγάρι στις 7/11 στο δικό σας ζώδιο, δείχνει την εποχή που μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, προαναγγέλλει την ψυχική δύναμη που μπορεί να σας γίνει πολύτιμο εφόδιο για ένα μήνα. Ο Δίας στο δικό σας πλέον ζώδιο, θα αρχίσει σταδιακά να σας δίνει την φροντίδα του και θα βάλει στην ζωή σας την αισιοδοξία για μελλοντικά σχέδια, που δεν θα βρουν εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το ξεκίνημα αυτού του μήνα, νιώθετε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη, θα σας δώσει νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα, με την προϋπόθεση να ρίξετε τους τόνους και να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Ο Δίας στον Τοξότη, φροντίζει να δώσετε γαλήνη στους προβληματισμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις, σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, θα αρχίσουν να γλυκαίνουν, βάζοντας σε αναμονή κάποια θέματα που σας είχαν [ταράξει] κατά το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σας κάνει φιλόδοξους, βάζοντας νέα θεμέλια σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Νέο Φεγγάρι στο ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει πιο αποδοτικούς και τυχερούς σε νέες προκλήσεις. Σίγουρα θα νιώσετε όλοι σας, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε, ότι η τύχη έχει αρχίσει και σας χαμογελά. Ο Δίας στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, προαναγγέλλει καλύτερες κοινωνικές ευκαιρίες.