Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (21 – 22/7)

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (21 – 22/7) από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 21/07/18 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (21-22/7).

 

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το διήμερο, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες προσωπικές προκλήσεις, όπου θα ενεργοποιηθούν καταπιεσμένα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο. Την Κυριακή θα μπορέσετε να εξελίξετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να χαρείτε την  συντροφιά καλών φίλων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα και σίγουρα θα σας απορροφήσει θετικά η συναισθηματική σας ζωή. Η Κυριακή είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα, για να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που σας είχαν στενοχωρήσει. Μέσα από τις σχέσεις σας θα βρείτε την χαρά.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το διήμερο, θα σας απασχολήσουν κυρίως πρακτικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε αυτό το διάστημα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή ένα αισιόδοξο γεγονός, σας ανανεώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε ένα δημιουργικό έργο, να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ζήσετε τον έρωτα. Αν και το Καλοκαίρι δεν σας χαμογέλασε ακόμη, θα έχετε όμορφα διαλλείματα που θα σας δίνουν ότι ακριβώς επιθυμείτε.

 

ΛΕΩΝ: Θα βρεθείτε κοντά με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή εκείνους που θεωρείτε οικογένειά σας. Το Σάββατο θα αλλάξουν κάποια σχέδια σας, ενώ την Κυριακή θα βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα. Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε από ενθουσιασμό, ίσως να εκτεθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό το διήμερο θα χαρείτε την συντροφιά των αγαπημένων σας, ενώ θα νιώσετε ότι υπάρχει υποστήριξη σε ότι αποφασίσετε να κάνετε. Την Κυριακή, θα υπάρχει μία πολύ καλή προοπτική για ταξίδια και κοντινές μετακινήσεις. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την τάση να διεκδικήσετε και να απαιτήσετε από τους άλλους, κάποια υλικά θέματα που νιώθετε ότι σας ανήκουν. Μην δημιουργήσετε εντάσεις και έριδες με αγαπημένα σας άτομα, για λόγους που δεν έχουν υπόσταση. Την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο σε οικονομικές υποθέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό το διήμερο θα σας ευνοήσει αρκετά, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εντάσεις και δυσκολίες στις σχέσεις σας, με την οικογένεια. Πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσετε ένα συναισθηματικό θέμα που σας είχε προκαλέσει αμφιβολίες και εκνευρισμό. Την Κυριακή φροντίστε να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάθε νέα πρόκληση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατάλληλο διήμερο για ξεκούραση σε νέους προορισμούς. Το Σάββατο ίσως εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, με άτομα που δεν αξίζει να ασχοληθείτε. Την Κυριακή, θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, με εικόνες και πρόσωπα αγαπημένα. Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σχέδια, προγράμματα και νέες συνθήκες, σας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία που τόσο θέλετε. Βέβαια το Σάββατο αφήστε στην άκρη τον θυμό και μην εκτίθεστε σε άτομα που θέλουν να σας μειώνουν. Την Κυριακή, θα νιώσετε πιο χαλαροί και γεμάτοι από ενέργεια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το φιλικό σας περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό το διήμερο, θα έχετε την επιθυμία να ξεκαθαρίσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, να προγραμματίσετε την Καλοκαιρινή σας εξόρμηση και να βάλετε σε σειρά ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμεί. Την Κυριακή θα έχετε μία κοινωνική αναγνώριση, ή μία καλή επαγγελματική πρόταση.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτό το διήμερο θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, σε συναισθηματικό επίπεδο. Το Σάββατο βέβαια, θα είναι γεμάτο μεταπτώσεις τις διάθεσης σας, λόγο κάποιων περίεργων συμπεριφορών από τους άλλους. Η Κυριακή όμως θα φροντίσει στο να [σβήσουν] από το μυαλό σας τα άσχημα και να λάμψει το χαμόγελο στα χείλη σας.