Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 14/6

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 14/6 από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 14/06/18 - 00:05

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με αρκετά θέματα που αφορούν πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Μην περιμένετε πολλά από μία σχέση, που δεν σας αντιπροσωπεύει.

 

ΤΑΥΡΟΣ:Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δώσει μία παροδική ικανοποίηση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Βέβαια παραμονεύουν συναισθηματικοί κίνδυνοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικά θέματα θα προκύψουν αυτό το διάστημα, όπου με κάποιες δυσκολίες θα μπορέσετε να πάρετε χρήματα που έχουν καθυστερήσει. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε μία άποψη για ένα προσωπικό θέμα, που τελικά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας. Θα έχετε πολλά να κάνετε το επόμενο διάστημα, …προετοιμαστείτε.

 

ΛΕΩΝ: Ένα προσωπικό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα και πολύ πιθανόν να πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω. Μην γίνετε ανυπόμονοι με τους άλλους και αφήστε λίγο χρόνο να ανατηχθούν οι σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ξαφνικό γεγονός σας σόκαρε, αλλά τώρα θα βάλετε μία τάξη σε ότι δεν σας αφήνει να ηρεμίσετε. Φορτωμένο το εργασιακό σας πρόγραμμα και σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με ανθρώπους από το περιβάλλον σας, κάτι που το τελευταίο διήμερο σας έχει προβληματίσει αρκετά. Το ταίρι σας θα κάνει κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις και αμφιβολίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε μία τάση αλλαγών σήμερα και πιθανότατα να κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά τα άλλα, δεν θέλετε να είστε μόνοι, αλλά να έχετε κοινωνικές δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι καταστάσεις δεν θα είναι και οι πιο ήρεμες, σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο, γι αυτό μην πάρετε αυτή την στιγμή αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γίνετε περισσότερο καυστικοί σήμερα με τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας στους άλλους. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι μία περίοδος που δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμίσετε. Οι συνθήκες θα είναι πολύ περίεργες, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μία αρκετά ήρεμη μέρα, όπου θα βάλετε σειρά στα προσωπικά σας και όχι μόνο. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγετε ανθρώπους που σας δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι.