Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

zodia
Ενημερώθηκε: 15/08/19 - 04:28

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Σύμφωνα με όσα μας ενημερώνει η αστρολόγος την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, ανανεώνει τις σχέσεις.

 

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα σας ευνοήσει αρκετά, βάζοντας φρένο σε κάποιες γκρίζες ζώνες της ζωής σας. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από πριν, να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο, θα νιώσετε ότι πιέζεστε αρκετά από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Ίσως ακόμη να μην μπορέσετε να αντισταθείτε σε κάποιες οικονομικές ατασθαλίες, βάζοντας το πορτοφόλι σας σε κάποια [επίπονη] δοκιμασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει αρκετά αισιόδοξους με την προσωπική σας ζωή. Ίσως να ταξιδέψετε για να συναντήσετε το άλλο σας μισό, κάνοντας πράγματα που αποδεικνύουν τα έντονα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, στον άξονα, Υδροχόου – Λέοντα, θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους σε οικονομικούς στόχους. Μπορεί επίσης να αναζητήσετε την συναισθηματική σας κάλυψη, μέσα από μία σχέση, που λείπει η ουσιαστική επικοινωνία.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φωτίζει την προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε ενέργεια τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μπορεί επίσης να σας δώσει κάποια νέα δεδομένα, ώστε να αποφασίσετε αν πρέπει ή όχι να προχωρήσετε σε μία προσωπική σας επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει εσωτερική δύναμη, ώστε να δείτε ξεκάθαρα πολλά πράγματα που ελλοχεύουν μέχρι τώρα στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να ανανεωθείτε σε εργασιακό επίπεδο, κάνοντας ριζοσπαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα σήμερα, λόγο της Πανσελήνου, θα είναι έντονα, πάνω στο προσωπικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες προτάσεις που θα αφορούν παλιά σας σχέδια, δημιουργώντας και πάλι καλές προοπτικές που θα έχουν καλή απόδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα είναι σημαντική για την καριέρα σας, αλλά και για την οικογένεια σας. Πολύ πιθανόν να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα κάνετε σκέψεις για κάποιες καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας βρίσκει σήμερα σε διάθεση Καλοκαιρινή και σίγουρα χαλαρή. Δεν ζητάτε πολλά, αλλά θέλετε να περάσετε όμορφα όπου και να βρίσκεστε. Η παραφωνία της μέρας, κάποια νέα που θα σας ταράξουν και αφορούν άλλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα σας βοηθήσει σε κάποια οικονομικά θέματα που προσπαθείτε να βάλετε σε σειρά. Ίσως να έχετε υποχρεώσεις, που δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά συμμετέχετε στην επίλυση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί όλες τις προδιαγραφές για να κάνετε κάτι σημαντικό στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη και αν δεν έχετε σχέση, θα υπάρξει ένα άνοιγμα σε αυτόν τον τομέα και θα μπορέσετε να σκεφτείτε πιο μακροπρόθεσμα για την συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να είστε έντονα δεμένοι με το παρελθόν, ή με μία σχέση, όπου ακόμη δεν σας επιτρέπεται κοινωνικά να προχωρήσετε παρακάτω.