Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 06/03/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Ουρανός από σήμερα και για τα επόμενα επτά χρόνια στο ζώδιο του Ταύρου. Ο επαναστάτης πλανήτης της αλλαγής, θα φέρει αλλαγές σε οικονομικά θέματα και όχι απαραίτητα αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ: Ο πλανήτης των αλλαγών περνά οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαταλείποντας το δικό σας ζώδιο. Τα οικονομικά σας σταδιακά θα αλλάξουν και θα έχετε κάποια σκαμπανεβάσματα που θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προετοιμαστείτε λοιπόν για ξαφνικά γεγονότα που μέχρι σήμερα δεν έχετε ξαναζήσει. Υιοθετείστε πιο ανοιχτόμυαλη συμπεριφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η νέα θέση του Ουρανού, αφορά μόνο εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα υπάρξουν λοιπόν ξαφνικές αλλαγές σε εργασιακά θέματα, αλλά και άγχος για κάποια νέα επαγγελματική σας υποχρέωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η νέα θέση του Ουρανού, θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που δεν θα έχουν τίποτα ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Θα ανοίξετε τα φτερά σας για κάθε νέα πρόκληση και θα γίνετε πιο κοινωνικοί.

 

ΛΕΩΝ: Η νέα θέση του Ουρανού, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει περισσότερο καινοτόμους και σας δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος σε θέματα που θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εσείς Παρθένοι, θα έχετε μία μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας, σε οποιαδήποτε ηλικία και να ανήκετε. Έτσι ο Ουρανός στην νέα του θέση, θα σας δώσει νέες καταστάσεις που θα ζήσετε και σίγουρα θα είναι σαν μία νέα ευκαιρία ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ: Η νέα θέση του Ουρανού, θα σας κάνει να είστε περισσότερο ευέλικτοι στην διαχείριση των οικονομικών σας, ιδικά όταν αυτά τα θέματα συμπαρασύρουν και άλλα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ουρανός περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών. Έτσι οι σχέσεις αλλάζουν και ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανός, ή μία νέα ερωτική σχέση ξεκινά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα θέση του Ουρανού, καθιστά τον χώρο της εργασίας σας μία υπόθεση με πολλές ανατροπές και νέα ξεκινήματα. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε για λόγους εργασίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου, περνά για τα επόμενα επτά έτη ο πλανήτης των αλλαγών Ουρανός. Εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε πολλές ευκαιρίες σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ουρανός μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που για σας η θέση αυτή είναι άβολη και αναστατώνει κυρίως την οικογενειακή σας ζωή. Όλα θα αλλάξουν σταδιακά και θα νιώσετε ότι η οικογένεια σας, μεταλλάσσεται.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ουρανός περνά στην νέα του θέση και αλλάζει σταδιακά την καθημερινότητα σας, τον τρόπο της επικοινωνίας σας και σας δημιουργεί νέες προοπτικές για ταξίδια, σπουδές και πνευματικές αναζητήσεις.