Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 9 Μαΐου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 9 Μαΐου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 08/05/19 - 23:57

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, ενώ μας προειδοποιεί ότι οι σχέσεις περνούν κρίση.

 

ΚΡΙΟΣ: Αντιφατικές καταστάσεις θα υπάρξουν στην συναισθηματική σας ζωή. Αφήστε λίγο να εκτονωθεί αυτή η περίοδος, για να πάρετε αποφάσεις με ηρεμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να κάνετε, αλλά σας σταματά το παρελθόν και τα πρόσωπα που το χαρακτηρίζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συναισθηματική σας ζωή περνά διακυμάνσεις και εσείς θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δείτε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη αυτό που θα πρέπει να κάνετε στο μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής προσκόλλησης σε κάποιο γεγονός ή πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ: Νέες ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα θελήσετε να αλλάξετε την περίοδο αυτή πράγματα που αφορούν το επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιφατική μέρα για συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Βέβαια θα έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε τις πιο σωστές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα προσωπικά σας θέματα ή δεν τα διαχειρίζεστε σωστά, ή μπλέκονται και άλλοι παράγοντες μέσα σε αυτά, που μάλλον δεν σας κάνουν καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να περάσετε από μία περίεργη κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο, που μάλλον δεν ήσασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Μπορεί να έχετε για κάποιους λόγους πάρει κάποιες απαντήσεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, που δεν καλύπτουν απόλυτα τα συναισθήματα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε σε μία περίοδο ανησυχίας, όπου κάποιοι προσπαθούν να σας χαλάσουν την ηρεμία, αλλά εν τέλη θα απογοητευτούν με την υπομονή που διαθέτετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προχωρήσετε σε αποφάσεις και κλείσιμο συμφωνιών. Η μέρα κρύβει παγίδες που δεν φαίνονται αμέσως.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε μία μέρα που θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από τους άλλους. Βέβαια μην πιστέψετε ότι όλα αυτά γίνονται για καλό αφορά μόνο εσάς.