Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 25/6/2019

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 25/6/2019 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 25/06/19 - 00:01

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, και μας ενημερώνει ότι σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, βάζει στο περιθώριο τις αναβολές και αναζητά τις νέες εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει νέα ξεκινήματα στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε οπωσδήποτε νέες ιδέες και πολύ πιθανόν να δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, που όμως θα πρέπει να μην περιμένετε τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό είναι να αποφύγετε σήμερα τις κοινωνικές επαφές και μην προσκολλάστε σε λάθος συναισθήματα και καταστάσεις. Φροντίστε την ψυχική σας ηρεμία και ασχοληθείτε με την εσωτερική σας ενδοσκόπηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φιλικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες από σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες θα σας απασχολήσουν και θα σας δείξουν ότι είναι κοντά σας άτομα που δεν περιμένατε. Κάποιοι στόχοι σας σήμερα θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα επαγγελματικά σας θα είναι σήμερα στην πρώτη σειρά των ενδιαφερόντων σας και πολύ πιθανόν να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολήσουν. Πρακτικά ζητήματα λοιπόν θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της Τρίτης, αλλά μην γίνεστε γκρινιάρηδες αν κάτι δεν είναι όπως το ακριβώς περιμένατε.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι και τόσο εμφανή, αλλά είναι ουσιαστικά, όπως είναι η εσωτερική σας διάθεση και οι σκέψεις σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τύχη και να την αναγνωρίσετε όταν σας δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις όπου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες βελτίωσης. Η Σελήνη στο Κριάρι, δυναμώνει την ψυχολογία σας και σας κάνει περισσότερο ενεργούς στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σας απορροφήσουν το μεγαλύτερο χρόνο σας σήμερα. Εξαρτάστε από πολλά πράγματα που αφορούν και άλλα πρόσωπα και έτσι η μέρα σας θα είναι ένα δούνε και λαβείν κάποιων δικών σας αναγκών που θα συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία τάση να τακτοποιείτε εκκρεμότητες που αφορούν πρακτικά ζητήματα. Είναι καλή περίοδος για να αποφασίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σας, γιατί τα επιφανειακά σας κούρασαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ανοίγματα στην προσωπική σας ζωή και να προβάλετε αυτά που θέλετε με έναν αισιόδοξο τρόπο. Οι γύρω σας, σας δείχνουν την θετική τους διάθεση, σε ότι και να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε σε μία απαιτητική περίοδο, αλλά μπορείτε σήμερα να νιώσετε καλύτερα με την θετική προτροπή των άλλων. Η οικογένεια και πρόσωπα που θεωρείτε σαν να είναι η οικογένεια σας, θα παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως επίσης μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, όπου θα συνδυαστεί με ευχάριστα συναισθήματα. Τα σχέδια σας θα μπορέσετε να τα υλοποιείται με μεγαλύτερη ευκολία.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν στιγμές που θα διεκδικήσετε με πείσμα τα κεκτημένα σας. Μπορεί επίσης να καταφέρετε μία δύσκολη οικονομική συμφωνία, που θα έχετε τον έλεγχο. Κάποιες καταστάσεις που φοβόσασταν, θα μπορέσετε σήμερα να τις φέρετε στα μέτρα σας.