Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 05/02/19 - 00:15

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και εξάγωνο με Δία και Άρη. Μια μέρα που δίνονται κάποιες ευκαιρίες και αναπτύσσεται η ανεξαρτησία του λόγου.

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ ευελιξία και νέες ιδέες ξεκινά η μέρα σας. Αν και η βοήθεια από τους πλανήτες δεν είναι και πολύ ισχυρή, θα έχετε πάντως μία καλή διάθεση ώστε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις με ευνοϊκό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή από χθες της Νέας Σελήνης θα είναι αρκετά εμφανή και ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και όχι μόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευκαιρίες σήμερα δεν θα λείψουν και για αυτό τον λόγο μην διστάσετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν κυρίως πρακτικά θέματα και οικονομικές απολαβές. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με αυτά που θα πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Χθεσινή Νέα Σελήνη, σας επηρεάζει και σήμερα. Οικονομικές υποθέσεις έχουν μπει σε πρώτο πλάνο και εσείς θέλετε να κάνετε νέες συμφωνίες που μάλλον θα σας ευνοήσουν, αν βέβαια δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την τάση να [ξεκαθαρίζετε] την θέση σας από κάθε υπόθεση που σας αφορά. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί θα πρέπει να είστε πιο προσαρμοστικοί, σε καταστάσεις που είναι αρκετά πολύπλοκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και με θέματα που αφορούν τον χώρο που εργάζεστε ή κατοικείτε.

ΖΥΓΟΣ

Καλή μέρα για να πείτε πράγματα στους άλλους, να σχεδιάσετε κάτι μελλοντικό και να ζήσετε κάποια όμορφη στιγμή με αγαπημένο σας πρόσωπο, που σίγουρα θα σας κάνει χαρούμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ανοίγει μία πολύ όμορφη και γαλήνια περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Όσο για τα επαγγελματικά σας, μην απογοητεύεστε, μπορείτε πολλά περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να συμμετέχει με θετικό τρόπο σε καθημερινές σας δραστηριότητες, θα είναι είναι σήμερα ένα γλυκό πέρασμα, που μάλλον θα πρέπει να επωφεληθείτε από ότι παρουσιαστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά νέα θα είναι καλά και εσείς έχετε την φιλοδοξία να την κάνετε ακόμη ποιο ενδιαφέρουσα την μέρα σας, με επαγγελματικές συμφωνίες και χρήσιμες επαφές με άτομα κλειδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία προέκταση η επιρροή της, της χθεσινής Νέας Σελήνης. Η θετική όψη με τον Δία, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που θα έχουν κάποιο ουσιαστικό λόγο δίπλα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Υδροχόου, κρατά σε εγρήγορση την σκέψη σας και αναπτύσσει τον τρόπο να επιλύσετε πιο εύκολα κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.